Technologie maakt ons het leven makkelijker. Ook in de horeca zijn er heel wat middeltjes waardoor een restaurantbezoek zowel voor de restaurateur als voor de gast een pak vlotter verloopt.
Big Data
Meten is weten. Wie een succesvolle zaak wil runnen, moet weten wat zijn of haar gasten willen. Er bestaat al heel wat technologie om data te analyseren en die wordt steeds goedkoper. Kies voor technologie met betrekking tot menu’s, ingrediënten, prijzen en wensen van de klant.
3D printen is niet veraf
Een 3D-printer is hip en meer dan ooit een gadget voor ondernemers. Ook in de gastronomie is het perfect inzetbaar. Stel je voor dat je het logo van je zaak of je eigen handtekening op je desserts kan plaatsen?
Virtual Reality
Stel je voor dat je een glaasje Franse wijn kan drinken tussen de wijngaarden in La Provence OF dat je paella eet op een Spaans strand? Met een Virtual Reality-bril kan het allemaal. Daarom is dat één van de trends in 2019. Natuurlijk kun je die beleving niet bij elk gerecht aanbieden. Dat zou ook helemaal niet gezellig zijn voor je gezelschap…