Technologie maakt ons het leven makkelijker. Ook in de horeca zijn er heel wat middeltjes waardoor een restaurantbezoek zowel voor de restaurateur als voor de gast een pak vlotter verloopt. Big Data Meten is weten. Wie een succesvolle zaak wil …
Quality Guard - Nieuws over Allergenen, Etikettering en HACCP Articles.
’t Is vreemd, dat Belgische weer. Het voorjaar van 2019 bracht ons al een heerlijke prille lentezon, maar niet veel later kwam een heuse reality check toen de regen met bakken uit de lucht viel. Hoe dan ook, het terrasseizoen …
In tijden waarin er meer dan ooit gepraat wordt over het milieu en over hoe we zo bewust mogelijk kunnen leven, kan ook jij als restaurateur je steentje bijdragen. Voedselverspilling heeft een buitengewone impact op het milieu en helaas is …
Social media is niet langer enkel weggelegd voor the happy few. Elke onderneming in gelijk welke sector begeeft zich tegenwoordig op het wereldwijde web. Wil je ook de stap zetten, maar weet je niet goed waarop je moet letten? Wij …
Horen, zien, ruiken, voelen, smaken. Onze vijf zintuigen helpen ons elke dag de wereld te verkennen en te laten beleven. Diezelfde zintuigen kunnen handig zijn om klanten kennis te laten maken met je zaak of product. We helpen je graag …
…met deze 3 tips Hoe zorg je ervoor dat de klant die je zaak binnenwandelt om een koffie te kopen ook met die smeuïge fruityoghurt of heerlijke muffin terug buiten gaat? Wij geven je enkele tips. 1) Alternatieven en extra’s …
Hoewel het nieuwe jaar al eventjes gestart is, is het nog niet te laat om je zaak af te stemmen op de nieuwste horecatrends. We zetten er enkele voor je op een rijtje. Authentiek gemaakt, dat smaakt Gasten hebben het …
Wie een bedrijf wil starten heeft een businessplan nodig. Zo’n plan is handig om bij belangrijke beslissingen op terug te vallen. Bovendien is het een belangrijke tool om investeerders te overtuigen. In wat volgt geven we je enkele tips om …
Onze service werd voor het 2e jaar op rij genomineerd als Trends Gazelle in de categorie ‘Kleine Bedrijven’. Dat wil zeggen dat we in onze categorie bij de 50 snelst groeiende bedrijven van West-Vlaanderen behoren. De jury van Trends …
1. Drop the € Het euroteken? Weg ermee! Het teken wordt meteen geassocieerd met geld en betalen. Door het eurotekentje zijn gasten geneigd om een goedkoper gerecht te bestellen. Bovendien is het ook een goed idee om de prijs direct …